☰ open

McMax King söker medarbetare
Glädjen söker dig som är student och som brinner för att ge god service där du alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

Läs mer

Rent och Fint söker Extra Personal
Tjänsten innefattar uppdrag så som storstädning, flyttstädning, visningsstädning samt veckostädning hos fasta
kunder.
Vi söker dig som behärskar svenska språket bra och är social, utåtriktad samt punktlig. Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in med kort varsel men även boka in återkommande arbetspass.

Läs mer

Bästa förskola söker barnskötare

Varmt välkommen till Påhitt kommun!

 

Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Påhitts kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar.

Läs mer

Ställningsbyggare

Håll Ställningen AB levererar säkra och funktionella ställningar, det är företagets specialistområde. Årligen bygger vi hundratals byggnadsställningar i bostadsområden runt om i Sverige. Säkerhet, kreativitet och noggrannhet är företagets ledord när vi levererar färdiga byggnadsställningar, för en säker arbetsmiljö.

Läs mer

Undersköterska/Vårdbiträde till Nattskiftets äldreboende

Har du ett genuint intresse för att arbeta med äldre? Nu söker vi dig som vill arbeta som undersköterska eller vårdbiträde på Nattskiftets äldreboende!

 

 

Läs mer

 

Lagerarbetare

Vi söker nu en lagerarbetare till en av våra kunder i Kungariket.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära lagerhantering och truckkörning med framförallt motviktstruck, packning av ordrar, utlastning, ta emot ankommande gods.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är strukturerad i ditt arbete.

Läs mer